3M (East) AG Podružnica Slovenija
 Rezultati 
 • Vsi 3M proizvodi
 • Zaščita dihal

  Zaščita dihal

  Izdelki, ki delajo tako marljivo kot vi.

  Najdite izdelek

  • Podjetje 3M zagotavlja najširšo paleto respiratorjev za enkratno uporabo, respiratorjev za ponovno uporabo ter filtrirajočih respiratorjev in respiratorjev z dovajanjem zraka za najširše področje industrijskih in drugih vrst uporabe, pri tem pa se ponaša z neprekosljivo kakovostjo, ki jo je zagotovila na podlagi najstrožjih pogojev.


  Izberite zaščito, ki jo potrebujete


  Viri

  • Podjetje 3M je zasnovalo posebno programsko opremo, ki pomaga olajšati izbiro respiratorjev 3M in določiti življenjsko dobo filtrov za pline in hlape 3M

   Obiščite spletno mesto za programsko opremo Service Life za posamezno državo

  • Pot do metode zaščite v štirih korakih
   Pot do metode zaščite v štirih korakih

   Izbira in določitev ustrezne opreme za zaščito dihal se morda zaradi velikega števila dejavnikov zdi zastrašujoča. Z našo metodo štirih korakov je preprosto izbrati pravilno raven zaščite in udobja.

   Pojdite na 1. korak

  • Pomembnost prileganja
   Pomembnost prileganja

   Ali imate delavce, ki uporabljajo tesno prilegajoče se respiratorje (tiste, ki zagotavljajo resnično tesnjenje z obrazom), kot so respiratorji za enkratno uporabo, polobrazne ali celoobrazne maske (vključno s tistimi, ki se namestijo na filtrirajoči respirator)? Če da, morate preveriti, kako se jim prilegajo.

    


  Zaščita dihal podjetja 3M

  Zaščitna oprema za dihala (ZOD) mora biti primerna in ustrezna glede na delo. Različne vrste ZOD zagotavljajo različne ravni zaščite. Da bi bila razvrščena kot primerna, morajo biti izbrane ravni zaščite zmožne zmanjšati raven izpostavljenosti nevarnim snovem na sprejemljivo raven. ZOD mora biti ustrezna tako za uporabnike, kot tudi za razmere, npr. mora se prilegati uporabniku, biti udobna za nošenje, ustrezno robustna za okolja, v katerih se bo uporabljala, in združljiva z drugo OVO.

  Na voljo je oprema za enkratno in večkratno uporabo. Široka paleta ZOD podjetja 3M vam omogoča, da izbirate raven zaščite, udobja, slog in možnosti vzdrževanja, ki jih potrebujete za učinkovito in varno opravljanje dela.

  Spremljajte nas
  Zgoraj omenjene blagovne znamke so zaščitni znaki podjetja 3M.
  Spremeni lokacijo
  Slovenija - slovenščina