1. Slovenija
 2. Aktivacija 3M blagovne znamke
Slovenija
3M Design ozadja strani

3M Science. Applied to Life.™

Našo novo blagovno znamko prežema znanost do vsega tistega, kar delamo.

 

 • 3M zgodba

  Naši začetki so bili skromni, toda po več kot sto letih se danes zavedamo, kako plavati v znanstvenih vodah. Vsak dan v družbi 3M raziskujemo, povezujemo in odkrivamo novo. Danes odpiramo svoja vrata, da svetu prikažemo enkratne večdimenzionalne poti, po katerih znanost družbe 3M prihaja v stik z vašim življenjem.

  Zgodbo začenjamo s popolnoma novim videzom in novim načinom svojega predstavljanja. Vedno smo v sebi nosili ljubezen do zgodbe in do izumov, danes pa vam bomo pokazali, zakaj delamo to, kar delamo. Čeprav smo torej videti malo drugačni, smo mi še vedno ta isti 3M, ki se je pripravljen povezati z vami in z vami skupaj graditi prihodnost.

  In tako se sedaj odpravimo v raziskovanje. PrepričanI smo, da boste navdušeni nad tem, kako znanost 3M-a vpliva na vaša življenja

 


Poglejte našo blagovno znamko v akciji

 • marec 13, 2015

  Več moči, manj prekinitev

  Z električnim prevodnikom, za katerega je bil uporabljen aluminijski kompozitni material dosežemo s polovico teže še enkrat večji prenos električne energije - ne da bi bila pri tem motena obstoječa infrastruktura.

  marec 13, 2015 Več moči, manj prekinitev Več moči, manj prekinitev
 • marec 13, 2015

  Magičnost mikrosfer.

  Stekleni mehurčki mikrosfere 3M-a zmanjšujejo težo do najmanjše mere in pri tem povečujejo trdnost ladij, vozil in letal.

  marec 13, 2015 Magičnost mikrosfer. Magičnost mikrosfer.
 • marec 13, 2015

  Mi mislimo, da lahko.

  S 3M™ Diamond Grade™ DG3 retro-odsevnim materialom so prometni znaki svetlejši in bolj jasni. Tako vozniki prometne usmeritve in opozorila opazijo hitreje in bolj jasno.

  marec 13, 2015 Mi mislimo, da lahko. Mi mislimo, da lahko.
 • marec 13, 2015

  Iz starega novo

  3M™ DI-NOC™ rešitve za arhitekturo omogočajo stroškovno ugodno preobrazbo najrazličnejših vrst površin.

  marec 13, 2015 Iz starega novo Iz starega novo

Poglejte našo blagovno znamko v akciji