1. Euro-Skills
CORP_FUZEExp_NDC

EuroSkills 2016

Filter by:
Sort by:
Tags
Tags
Tags
 • En plattform där unga människor får visa framfötterna

  Mer än 400 unga människor från 35 olika yrkesgrupper kommer att sikta mot mästerskap inom respektive bransch i en OS-liknande tävling som hålls i Göteborg i december.

  December 1, 1901 En plattform där unga människor får visa framfötterna
 • Daniel Carlberg (Sverige)

  "Jag tänker delta i EuroSkills™ eftersom jag älskar mitt yrke. Dessutom ska det bli otroligt roligt att ingå i det svenska laget nu när vi är värdland."

  December 1, 1901 Daniel Carlberg (Sverige)
 • Lisa Janisch (Österrike)

  "Jag älskar verkligen det jag gör, det här är mitt drömjobb. Och jag tror att om man faktiskt brinner för det man gör och känslan kommer från hjärtat, så blir resultatet därefter."

  December 1, 1901 Lisa Janisch (Österrike)
 • Kasper Svensson (Sverige)

  "Putsaryrket är väldigt brett i Sverige, och det är därför jag gillar det så mycket, eftersom jag får lära mig många liknande saker. Jag trivs verkligen med det här jobbet, och det är viktigast av allt tycker jag. Jag har alltid velat tjäna pengar på att göra något som jag gillar."

  December 1, 1901 Kasper Svensson (Sverige)
 • Stefan Chistè (Italien)

  "Jag lärde mig att lägga golv på min farbrors firma och eftersom jag tyckte det var så roligt bestämde jag mig för att satsa på yrket."

  December 1, 1901 Stefan Chistè (Italien)
 • Thomas Rudlstorfer (Österrike)

  "Jag gillar den konstnärliga aspekten av jobbet, då jag får arbeta med händerna. Det fascinerar mig verkligen att få chansen att skapa konst - för det jag gör ligger redan väldigt nära konsten."

  December 1, 1901 Thomas Rudlstorfer (Österrike)
 • Vad är EuroSkills?

  3M är stolta över att vara officiell partner till EuroSkills™ 2016, som anordnas i Göteborg den 1-3 december. Ta reda på mer om Europas största tävling i yrkesskicklighet här.

  December 1, 1901 Vad är EuroSkills?
 • Samarbete mellan 3M och WorldSkills

  3M och WorldSkills™ har ett samarbete för att kunna erbjuda utbildning och verktyg till yrkesverksamma ungdomar över hela världen. Här berättar vi mer om detta.

  December 1, 1901 Samarbete mellan 3M och WorldSkills
 • 3M och EuroSkills bidrar till en hållbar framtid

  EuroSkills™ 2016 har som målsättning att bli världens mest hållbara tävling. Läs mer om hållbarhetsarbetet inom 3M och EuroSkills™ 2016.

  December 1, 1901 3M och EuroSkills bidrar till en hållbar framtid
 • 3Ms innovativa lösningar hjälper EuroSkills-deltagare

  Se hur 3M-produkter som Post-it® Notes och Speedglas™-hjälmar ger deltagarna i EuroSkills™ 2016 extra skjuts medan de tävlar i så vitt skilda yrkeskategorier som grafisk design och svetsning.

  December 1, 1901 3Ms innovativa lösningar hjälper EuroSkills-deltagare
Load More

Follow Us
Change Location
United States - English