Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

3M Unitek

Oplossingen voor
Evenementen & training
Downloads
Extra informatie

Linguale brackets

3M Unitek introduceert het Incognito™ Lite Appliance Systeem

Incognito™ Lite Appliance SysteemVoor behandelingen van kleine tot matige anterior crowding en relapse cases is nu het Incognito™ Lite Appliance Systeem op de markt gebracht. Voor 3x3 of 4x4 behandelingen, waarbij alleen de anteriors verplaatsen.
Bij de bestelling van deze brackets worden 3 voorgebogen draden bijgeleverd.
Voor patiënten die een snelle en betrouwbare behandeling willen en waarbij geen full arch nodig is, kunt u deze mogelijkheid aanbieden.
Deze behandeling biedt de volgende voordelen:

  • Uw patiënten zijn al na 2 tot 3 dagen aan het systeem gewend, waardoor spraak- en andere ongemakken minimaal zijn in vergelijking met full arch brackets.
  • Drie dimensionale controle met goede torque
  • Perfecte oplossing voor behandeling van volwassenen die een kleine correctie willen / nodig hebben
  • De draden zijn voor iedere patiënt op maat gebogen, geen risico van verlies van canine of bicuspidaat*
  • Gereduceerde kosten voor de patient
     

Voor meer informatie download de brochure,(pdf, 1,8MB) mail ons of neem contact op met uw eigen 3M Unitek vertegenwoordiger.
 

* Dr. Schulhof, Adam (2011): The Incognito™ Appliance System and Successful "Limited" Treatment. In: Orthodontic Perspectives | Clinical Information for the Orthodontic Professional, 2011, Vol XVIII No 2, p. 10

Voor een volledige linguale behandeling kunt u het Incognito™ Appliance Systeem toepassen

De onzichtbare bracket: Incognito™ Appliance System

Incognito Incognito™ is een digitaal ontworpen en geproduceerd individueel bracketsysteem voor een volledige linguale behandeling. Dit bracketsysteem komt tegemoet aan de sterk toegenomen vraag naar effectieve en onzichtbare orthodontische oplossingen met maatwerk ontworpen bracketsystemen en draden.
Door maatwerk toe te passen wordt een voorspelbaar en efficiënt resultaat bereikt. Anders dan bij conventionele beugels worden de oplossingen van Incognito aan de linguale zijde van de elementen aangebracht zodat ze werkelijk onzichtbaar zijn.

In tegenstelling tot andere linguale bracketsystemen kunnen met het Incognito systeem de meeste orthodontische problemen worden aangepakt. De vaste apparatuur van Incognito kan bij een groot publiek worden toegepast en heeft een breed bereik aan orthodontische behandelingen. Behandelingen met Incognito™ linguaal bracketsysteem zijn voorbehouden aan specialisten in de orthodontie.
Om tot aanschaf van dit systeem over te gaan en om het succes van de behandeling te waarborgen is het volgen van een speciale “Incognito certification course” verplicht.
 

Voor toegang tot de Incognito Appliance System website, klik hier.

 

Open

Zoeken
     

Bestel online
Inloggen
Geen account? Meld u dan aan!
     
Online training
3M Unitek website voor Interactieve webinars
     

Contact
Neem contact op voor meer informatie over onze producten.
     

Bent u patiënt?
Bezoek onze Engelstalige website Smileatme.net

Of bezoek onze Nederlandstalige website
www.deperfecteglimlach.nl