Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

3M Unitek

Oplossingen voor
Evenementen & training
Downloads
Extra informatie

APC™ pre-coated brackets

Sneller en efficiënter plakken dan met elk ander systeem

De APC pre-coated brackets van 3M Unitek biedt de snelste, meest gebruiksvriendelijke en efficiënte methode voor het plaatsen en bevestigen van orthodontische brackets. Het APC systeem is nog altijd het enige orthodontische hechtsysteem waarbij elke bracket tevoren van een adhesief is voorzien. APC verbetert de productiviteit van de orthodontische praktijk – mengen is niet nodig en er hoeft geen adhesief te worden aangebracht, zodat er geen risico bestaat dat de basis door morsen wordt verontreinigd. Het systeem is gemakkelijk te gebruiken en geeft toch een consistent hoge hechtkracht. Doordat het adhesief van tevoren is aangebracht, gebruikt u steeds dezelfde hoeveelheid adhesief, precies genoeg voor elke bracketbasis, zodat elke voorzieningsbasis volledig wordt gedekt.

APC™ pre-coated brackets
APC™ II pre-coated bracket

APC™ II pre-coated brackets
Het APC II systeem is nog steeds het enige orthodontische bonding systeem waarbij elke bracket al is voorzien van adhesief, wat mengen en aanbrengen overbodig maakt. Hierdoor wordt de kans op contaminatie voorkomen.
Lees meer over APC™ II pre-coated brackets

APC™ PLUS pre-coated bracket

APC™ PLUS pre-coated brackets
Het APC PLUS systeem, zorgt ervoor dat u en uw team een dagelijkse pauze kunnen nemen. Geen geknoei met mengen. Geen problemen met de handling van de bracket. En tenslotte: gemakkelijk de overmaat te verwijderen doordat de roze kleur pas neutraal wordt na lichtuitharding.
Lees meer over APC™ PLUS pre-coated brackets

     

Zoeken
     

Bestel online
Inloggen
Geen account? Meld u dan aan!
     
Online training
3M Unitek website voor Interactieve webinars
     

Contact
Neem contact op voor meer informatie over onze producten.
     

Bent u patiënt?
Bezoek onze Engelstalige website Smileatme.net

Of bezoek onze Nederlandstalige website
www.deperfecteglimlach.nl