Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map


Kijk!

Di 01 Oktober 2013

Nieuw hoofdkantoor 3M Nederland naast TU Delft

In het derde kwartaal van 2014 verhuist 3M Nederland haar hoofdkantoor naar het science park Technopolis, nabij de Technische Universiteit Delft.
Record voor Team3M

Als internationaal technologiebedrijf past deze locatie uitstekend bij de kernkwaliteit van 3M: THE innovation company.
Lange tijd is er gewerkt aan de fundering en de halfverzonken parkeergarage met daarop de beganegrondvloer.
De aannemer is afgelopen week begonnen met de montage van de staalconstructie voor de kern van het gebouw (het atrium) en het plaatsen van gevelplaten. Langzaam maar zeker begint de ronde vorm van het gebouw zichtbaar te worden en is  er vanaf de A13 dagelijks wat nieuws te zien op de bouwplaats.
Meer informatie gedurende de bouw: iedere 5 minuten verschijnt er een nieuwe foto op Live View.

Nieuwbouw DelftHet nieuwe, ronde gebouw biedt een variatie aan functies, gericht op het intensiveren en uitbreiden van klantcontacten, ontwikkeling en kennisuitwisseling. In het gebouw komt o.a. een Innovation Experience Center, een laboratorium, een auditorium en overlegruimtes.
Voor medewerkers is het gebouw - en de inrichting ervan - een stimulans om veel samen te werken en een inspiratiebron voor creativiteit, inspiratie en innovatie.
Het nieuwe, ronde gebouw biedt een variatie aan functies, gericht op het intensiveren en uitbreiden van klantcontacten, ontwikkeling en kennisuitwisseling. In het gebouw komt o.a. een Innovation Experience Center, een laboratorium, een auditorium en overlegruimtes.
Voor medewerkers is het gebouw - en de inrichting ervan - een stimulans om nog meer samen te werken en een inspiratiebron voor creativiteit en innovatie.

Voor actuele informatie, kijk op www.Facebook.com/3Mnederland

TechnopolisTechnopolis wordt op het terrein van de TU Delft ontwikkeld als science park en expertise centrum in Nederland voor internationale technologiebedrijven en kennisinstituten. Open Innovatie en samenwerking met de TU zijn de sleutel tot het succes van dit science park.

Technopolis Delft maakt onderdeel uit van een regionaal samenwerkingsverband van de gemeente Delft, gemeente Rotterdam en de TU Delft, onder de noemer Science Port Holland NV. Zij werken samen om de regio te bevorderen als aantrekkelijke vestigingsplaats voor innovatieve en kennisintensieve bedrijven.

Meer informatie over Technopolis Delft