Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

 

3M Gezondheidszorg

Al meer dan een eeuw doen mensen een beroep op 3M voor nieuwe producten en oplossingen voor hun problemen. Onze sector Gezondheidszorg maakt gebruik van de diverse technologieën en wereldwijde kracht van 3M om gezondheid en welzijn van mensen te bewaken - vandaag en morgen.

Auscultatie & Diagnostiek

Elk jaar opnieuw kiezen duizenden medici over de hele wereld voor 3M Littmann stethoscopen. Littmann, dat synoniem is met uitstekende geluidskwaliteit en innovatief design, is een vertrouwde naam als het gaat om auscultatietechnologie.

Huid- & wondverzorging

Met de betrouwbare huid- en wondverzorgingsproducten van 3M kunt u acute, chronische en operatiewonden verzorgen en kwetsbare huid beschermen. Door eigenschappen van infectiepreventie te combineren met unieke ontwerpelementen, zijn onze producten eenvoudig aan te brengen en bieden ze meer comfort voor de patiënt.

Immobilisatie

3M biedt u een complete lijn kunststof gipsverbanden en spalkmateriaal voor conservatieve fractuurbehandeling.

Infectiepreventie

Elke dag verminderen de beschermings-, hygiëne- en sterilisatiesystemen van 3M het risico van blootstelling aan ziekenhuisinfecties voor zowel patiënten als personeel. Ondersteund door praktijktrainingen en technische kennis helpen onze infectiepreventieproducten de verspreiding van infecties te voorkomen en zo de veiligheid van de patiënt te verbeteren.

Infuustherapie

Onze infuusverbanden maken het aanbrengen van een IV-lijn zeer eenvoudig. Daarnaast zorgen ze voor veilige intraveneuze fixatie en bescherming van de insteekopening. Specifieke eigenschappen zorgen voor optimale fixatie, waardoor het risico van flebitis, uitvallen van de katheter en ongemak voor de patiënt wordt verminderd.

Medische componenten (OEM)

Van de productie van componenten, zoals medische tapes en coatings tot complete wondverzorging en chirurgische instrumenten, onze oplossingen op maat kunnen fabrikanten helpen om de efficiëntie en vooruitgang in de gezondheidszorg te verbeteren

Tandheelkunde & Orthodontie

Onze kennis van materiaalwetenschap en expertise in digitale technologie zijn revolutionair voor de werkwijze van tandartsen, en leiden tot meer patiënten comfort, verbeterde esthetiek en verhoogde efficiëntie. We zijn ook een betrouwbare leverancier in de orthodontie, door het ontwikkelen en vervaardigen van innovatieve producten, waarmee een geweldige glimlach wordt gecreëerd.

Voedselveiligheid

De voedsel- en drankenindustrie wereldwijd bereikt de hoogst haalbare productkwaliteit, veiligheid en milieuhygiëne met behulp van het uitgebreide assortiment van test- en hygiënemonitoringproducten van 3M.