Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map


 

3M™ Scotch-Brite™ Zemen met antibacteriële werking


3M™ Scotch-Brite™ zemenHoe voorkomt u de groei van bacteriën, schimmels en gisten in uw zemen? De oplossing vindt u in de 3M zemen met antibacteriële werking. 3M zemen bevatten zilver ionen die het metabolisme van de bacteriën vernietigen, waardoor deze niet kunnen overleven. De combinatie van de 3M zemen met antibacteriële werking en superieure kwaliteit zorgt ervoor dat alles hygiënisch en streeploos schoon wordt. Hierdoor is de zeem uitermate geschikt voor de horeca, de voedingsindustrie en sanitaire ruimtes.


3M geperforeerd of niet-geperforeerde zemen zijn wasbaar tot 95°C graden. Geperforeerde zeemvellen hebben een lagere wrijvingskracht terwijl de niet-geperforeerde zemen geschikt zijn voor streeploos schoon maken van vensters en glazen. 3M vellen bevatten zilverionen en hebben dus een antibacteriële werking.

 

3M™ Scotch-Brite™ 11 Geperforeerde zeem

3M™ Scotch-Brite™ 11 Geperforeerde zeem.
Geperforeerde zeem met zilver ionen. Beige kleur. Reinigen van meubels, tafels, aanrechten en sanitaire ruimtes. Wasbaar tot 95°C graden.

Toepassing
Voor kantoor & sanitaire ruimtes.

3M™ Scotch-Brite™ 11/95 Geperforeerde zeem 4 kleuren3M™ Scotch-Brite™ 11/95 Geperforeerde zeem 4 kleuren
Geperforeerde zeem met zilver ionen. 4 HACCP kleuren. Reinigen van meubels, tafels, aanrechten, spiegels, ramen en sanitaire ruimtes. Wasbaar tot 95°C graden.

Toepassing
Voor horeca

3M™ Scotch-Brite™ 11G Geperforeerde zeem: Speciaal ramen en glazen 3M™ Scotch-Brite™ 11G Geperforeerde zeem: Speciaal ramen en glazen
Geperforeerde zeem met zilver ionen. Beige kleur. Reinigen van glazen, ramen en sanitair. Wasbaar tot 95°C graden.

Toepassing
Voor ramen,glazen en sanitair

Terug naar: Homepage

 

Handige links
 
Productselectie
Schoonmakers
Nieuws

Verwante links
 
Distributienetwerk
Neem contact met ons op