Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map
Bezoek 3M op ISSA Interclean
– stand 03.307A in Hal 3


3M Nederland heeft 50 jaar ervaring in het schoonmaak- en onderhoudsegment. Dat is één van de redenen waarom 3M van 6 t/m 9 mei nieuwe en innoverende vloer- en schoonmaakontwikkelingen bij de ISSA Interclean (03.307A, Hal 3) zal tentoonstellen.
ISSA Interclean 2014

3M™ Scotch-Brite™ zemen met antibacteriële werking.

Hoe voorkomt u de groei van bacteriën, schimmels en gisten in uw zemen? De oplossing vindt u in de 3M zemen met antibacteriële werking.
HACCP

3M™ Scotchgard™ vloercoating bij NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam

Het Own The Floor concept van 3M heeft de problemen op de vloer van het NH Grand Hotel Krasnapolsky helpen oplossen.
HACCP

3M Scotch-Brite. De eerste en enige sponzen en handpads die gecertificeerd zijn door HACCP International

Sinds december 2011 zijn de Scotch-Brite sponzen en handpads goedgekeurd door Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP). Deze certificering heeft betrekking op alle reinigingstoepassingen binnen de verwerking, bereiding en behandeling van voedsel. Hiermee garandeert  3M de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten op het gebied van voedselveiligheid. 
HACCP

Met de bakplaatreinigingspakket van 3M reinigt u uw bakplaat snel, hygiënisch, veilig en eenvoudig

Met de bakplaatreinigingspakket van 3M™ Scotch-Brite™ reinigt u uw bakplaat veilig zonder de risico's van staalsplinters van een staalborstel. Het kan snel, gemakkelijk, hygiënisch, zonder chemicaliën en bij alle temperaturen. Zo is het gebruik van een plamuurmes of staalborstel is niet meer nodig en voldoet u aan het HACCP systeem.

 bakplaatreinigingspakket van 3M™ Scotch-Brite™


3M introduceert de komende periode een aantal schoonmaakinnovaties

Met behulp van deze innovatieve materialen kunt u sneller, efficiënter en makkelijker reinigen en daarmee bespaart u kostbare tijd. Wilt u duurzame en hoogpresterende schuursponzen die HACCP gecertificeerd zijn en de staalwolspons vervangen? Of zoekt u een microveldoek van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs? Kijk snel hoe deze innovaties u kunnen helpen.

3M Schoonmaakinnovaties


Een schoner, veiliger en duurzaam gebouw begint bij uw entree

Een systeem van entreematten helpt u het effectiefst bij het oplossen van het probleem van vuil en vocht dat in uw gebouw wordt ingelopen. Het ideale systeem bestaat uit drie zones: primaire matten (buiten), primaire matten (binnen, in de entreehal en in de vloer verzonken) en secundaire matten (binnen). In een ideale wereld zouden entreematten met een lengte van 6 meter worden gelegd, die tot 90% van het ingelopen vocht in een gebouw opvangen.* Wanneer de ruimte beperkt is, moet echter naar de best haalbare oplossing worden gezocht.

Nomad entreematten


3M™ DI-NOC™ korte rollen – direct uit voorraad leverbaar!

3M DI-NOC binnenhuisarchitectuuroplossingen zijn zelfklevende films, beschikbaar in een uitgebreide range patronen, variërend van natuurlijke dessins tot high-tech dessins. Het is ideaal voor de restyling van al bestaande inrichting en voor de renovatie van meubilair, deuren, balies, etc

Dinoc


3M wint patent-zaak tegen HTC

3M heeft het beroep in de patent-zaak tegen HTC uit Zweden gewonnen. 3M heeft aangetoond al langer de technologie te gebruiken die HTC heeft willen patenteren. Hierdoor is het aangevraagde patent van HTC niet toegekend. 3M zal daarom de verkoop van de succesvolle Paarse en Oker Diamant vloerpads kunnen voortzetten.

3M Paarse en Oker Diamant vloerpads


Glasbreuk en persoonlijke veiligheid voorop!

Persoonlijk letsel, beschadiging van goederen, inbraak en gevolgen van explosies voorkomen? Veiligheidsfolies voor glas zijn de oplossing. Low cost maar uiterst effectief.

Gebroken raam raamfolie_glasfolie


Een schoner, veiliger en duurzaam gebouw begint bij uw entree

De 3M™ Nomad™ Aqua Plus Entree Mat zorgt voor een goede eerste indruk. Tegelijkertijd zorgt de mat ervoor dat de entree mooi en stijlvol blijft door vuil en vocht tegen te houden. Ook voorkomt deze mat grotendeels het uitglijden en vallen als gevolg van vocht. Een goed begin voor een mooi en veilig gebouw.

3M™ Nomad™ Aqua Plus Entree Mat


Zonder zorgen, een verzorgd entree

Wilt u uw klant een goede eerste indruk geven van uw bedrijf? Wilt u af van de lasten van een huurmat? Dan zijn de 3M Basic Entry Matten de perfecte oplossing voor u. Simpel te vervangen, weg te gooien met het huisvuil en nog kostenefficiënt ook!

3M Nomad Basic Entry Mat


Strippen zonder chemie

Duurzaamheid is een belangrijke waarde voor 3M. Als gevolg hiervan maakt 3M het nu mogelijk een vloer te "strippen" zonder chemie. De nieuwe SPP vloerpad is in staat een beschermlaag te verwijderen met alleen het gebruik van water.

3M™ Scotch-Brite™ SPP vloerpad


 

 
Verwante links