Ugrás a fő navigációra Ugrás az oldal navigációjára Ugrás a tartalomra All 3M.com Site Map

Nexcare™ sebtapaszok


A kisebb sérüléseket a megfelelő ismerettel és eszközökkel gyakran otthon is elláthatjuk. Ezért fejlesztettük ki 3M™ Nexcare™ Elsősegély termékcsaládunkat. Találhat köztük többféle száraz illetve nedves körülmények között használható, légáteresztő filmtapaszt és ragasztószalagot, valamint a különféle bőr- és sebtípusokra ajánlott terméket.

Vízálló sebtapaszok
Vízálló sebtapaszok

Tökéletesen vízálló sebtapaszaink kiváló védelmet nyújtanak a sérült bőr számára, lezárják a sebet, így nem engednek utat a víznek, piszoknak és baktériumoknak, ezáltal gyorsabb sebgyógyulást biztosítanak. Vízálló sebtapaszaink közé tartoznak az Universal, Waterproof, Aqua 360°, Active 360°, Aqua Tatto és az Átlátszó Levendulás lábtapasz.

Légáteresztő sebtapaszok
Légáteresztő sebtapaszok

A kiváló légáteresztésnek köszönhetően sebtapaszaink lehetővé teszik az izzadság és nedvesség elpárolgását, valamint az apró lyukakon keresztül lélegeznek, így szárazon és hűvösen tartják a bőrt.

Sebtapaszok aktív testmozgáshoz
Sebtapaszok aktív testmozgáshoz

Az egyedi, rugalmas hab-anyag lehetővé teszi, hogy a tapasz együtt mozogjon és nyúljon a bőrrel. Nem tapad a sebhez, így könnyen eltávolítható. 360°-os védelmet nyújt a seb számára, kizárja a piszkot és a baktériumokat.

Sebtapasz gyerekeknek
Sebtapasz gyerekeknek

Hajszálvékony, nyom nélkül eltávolítható filmtapaszok, Barbie, Csőrike és Justice Leage mintával, ajándék tetoválással. Puha és nedvszívó felülettel, mely nem tapad a sebbe, valamint a bőrbe nem ivódik bele a ragasztóanyag. Babák és gyermekek számára kifejezetten ajánlott.

SteriStrip sebzáró csík
SteriStrip sebzáró csík

A sebzáró csíkok kényelmes sebtapaszok, melyek lezárják a kisebb vágásokat és sérüléseket, lehetővé teszik a bőr légzését, miközben a seb gyógyul. Kiváló a vágások szétnyílásának megelőzésére, elősegítik az esztétikus gyógyulást. Felhelyezése egyszerű és nem okoz allergiát.

Sebtapasz érzékeny bőrre
Sebtapasz érzékeny bőrre

Mikropórusos sebtapasz érzékeny bőrre mely lehetővé teszi, hogy a bőr közel úgy lélegezzen, mintha nem lenne rajta sebtapasz. A jól ismert mikropórusos hátoldal a professzionális sebellátásból származik. A puha és nedvszívó felületű tapasz nem ragad a sebbe és a bőrbe nem ivódik bele a ragasztóanyag. Hipoallergén ragasztóval, mely babák, gyermekek és idős emberek számára kifejezetten ajánlott.

Nexcare Elsősegély
Kapcsolódó oldalak