Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Asiakasreferenssit

Kookaï pukeutuu 3M-kalvoihin

07.11.2011

Kun Kookaï-myymälöissä tuli aika pohtia uudelleen ulkonäköä ja ilmapiiriä, asiaan suhtauduttiin erittäin vakavasti.

Ratkaisuksi löytyivät 3M-tuotteet. Yritys tilasi välittömästi koekappaleen DI-NOC™ pinnoitteesta (harjatun alumiinin sävy), ja 3M:n suosittelema asentaja asensi sen. Siten voitiin varmistaa, että lopputulos vastasi tehtävän tärkeyttä.

Pinnoitteen ansiosta seinät ovat raikkaampia ja vastaavat brändiä kuvastavaa muodikasta henkeä kaikin puolin. Testin jälkeen Kookaï päätti käyttää harjatun alumiinin sävyistä DI-NOC-pinnoitteita kaikkien myymälöidensä sisustamisessa. Pinkin väristä DI-NOC-pinnoitetta testattiin lähes kaikkialla, ja brändin asiakkaat hyväksyivät sen yksimielisesti.

"Seinissämme ja naulakoissamme oli jo vanhenemisen merkkejä, mutta myymälöiden, henkilökunnan ja tietenkin asiakkaiden häiritseminen remontoinnin aiheuttamalla melulla ei tullut kysymykseenkään. DI-NOC-pinnoitteet asennettiin erittäin nopeasti ja sujuvasti ilman kompromisseja estetiikan suhteen. Ei melua, ei hajuja eikä todellakaan kunnostustöiden aiheuttamia häiriöitä. Kannaltamme 3M:n ratkaisu on täydellinen yksinkertaisuuden, asentamisen helppouden, kustannusten ja estetiikan vuoksi. Eikä tietenkään saa unohtaa 3M:n yhteistyökumppanien asentajien ammattitaitoa ja asiantuntemusta."

Viviane Casado, Kookaïn Assistant Technical Service & Maintenance

 

Takaisin ajankohtaista -sivulle: