Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Asiakasreferenssit

JaBé menestyy IJ380- ja SC8580-mainonnalla

14.11.2011

Kunniamaininta Tubbergenistä Alankomaista kotoisin olevalle JaBé Advertisingille. Johtaja Rob Buursen sanoo: "Jokunen kuukausi sitten meitä pyydettiin huolehtimaan Molenhofin projektista, jonka nimi oli Molenhof is super cool." Kyseessä oli erittäin näyttävä Fiat Doblon täysteippaus. "Aluksi pohdimme oikeaa lähestymistapaa todella tarkasti. Huolenaiheemme koskivat epäsäännöllisiä 3D-muotoja, joiden päälle tulostettu kalvo asennettaisiin. Projekti oli monien muiden projektien tapaan toteutettava täydellisesti", Buursen sanoi.

Kun sopimus oli allekirjoitettu, Buursen haki ratkaisuja suoriutuakseen JaBé:lle annetusta työstä. "Sillä hetkellä sain kuulla uudesta 3M merkintäkalvosta. Kuultuani kaikki tekniset tiedot, olin innoissani, mutta myös kriittinen. Selviääkö tämä kalvo todellakin kaikesta, mitä se lupaa. 3M:n Ronald Steenkist antoi takuun siitä." Buursen sanoi.

JaBé aloitti välittömästi ja erittäin menestyksekkäästi! Buursen kertoo: "Kaikki alkoi tulostamisesta, mikä sujui kitkattomasti Roland SOLJET -tulostimellamme. Työstämämme kalvo oli erinomainen. Se vastasi ennakko-odotuksiin. Asennuksessa meidän oli ensin totuttava IJ380-kalvoon, pääasiassa siksi, että vaikka asennuksessa käytetään kuumailmapuhallinta ovat käytetyt lämpötilat suhteellisen alhaiset. Asentajamme saivat kalvon nopeasti hallintaansa. Kalvo on myös helppo uudelleenasemoida. Kaikki olivat todella innostuneita!" Rob Buursen lisää hymysuin: "IJ380 on erinomainen!" "

Takaisin ajankohtaista -sivulle: