Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Asiakasreferenssit

Taustaprojisointinäyttöjä T-Mobilen ja Intersportin myymälöissä Alankomaissa

05.11.2011

3M:n ja maailmanlaajuisen markkinointijärjestön POPAI:n tilaama tutkimus todistaa myymälöiden ikkunoihin projisoitujen dynaamisten mainosviestien tehokkuuden. Tutkimuksessa hyödynnettiin 3M:n Vikuiti™ taustaprojisointikalvoa.

Tutkimus suoritettiin kahdessa T-Mobile-myymälässä ja kahdessa Intersport-myymälässä. Se osoittaa selvästi, että ikkunamainonta on enemmän kuin vain ikkunan koristamista. Viestit todellakin menevät perille ja tuovat asiakkaita myymälään. Vikuiti-taustaprojisointikalvo auttaa jälleenmyyjiä tekemään ohikulkijoista asiakkaita.

85 % asiakkaista oli sitä mieltä, että Vikuiti-ikkunoille projisoidut videot paransivat kulloisenkin myymälän imagoa. Mainosviestit huomattiin myös erittäin usein: jopa 64 % asiakkaista muisti ainakin yhden viestin ilman johdattelua ja 57 % oli mielestään oppinut jotain näyttöjen kautta.

Tutkimus osoitti, että Vikuiti-ikkunat ovat herättäneet erittäin tehokkaasti ohikulkijoiden huomion ja että ne myös vaikuttavat suoraan siihen, astuvatko asiakkaat sisään myymälään. 0,8–1,8 % kaikista ohikulkijoista pysähtyi katselemaan ikkunoita, ja 2,5 % kaikista ohikulkijoista astui sisään myymälään johtuen ikkunoilla näkemästään sisällöstä. Jokaisen myymälän ohi kulkee viikoittain 100 000 potentiaalista asiakasta, joten prosenttiluvut merkitsevät huomattavasti useampaa asiakasta myymälöissä. Myymälässä vierailleista 33 % astui sisään ikkunoille projisoitujen viestien vuoksi.

Takaisin ajankohtaista -sivulle: