Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Asiakasreferenssit

Borders Bookstore -projekti

11.11.2011

3M™ Dual-Color-kalvosarja

Mustavalkoinen ratkaisu

"Huomasimme, että perinteiset kylttimme eivät toimisi. Jos kylttimme eivät näkyisi, menettäisimme myös asiakkaita."

- Fred John, Borders Bookstoren Architectural Manager

Ann Arborissa Michiganissa sijaitsevan Borders Bookstoren pääkonttorilla oli ongelma. Ongelman ratkaisu oli mustavalkoinen.

Suosittu kirjakauppa halusi säilyttää yhtenäisen ulkonäön jokaisessa myymälässään, mikä merkitsi ainoastaan mustien ja valkoisten kirjainten käyttämistä. Se oli suhteellisen helppoa, kunnes ongelmaksi nousivat tilanteet, joissa jo rakennetuissa rakennuksissa sijainneissa myymälöissä oli vaaleat julkisivut.

Öisin ongelmaa ei ollut. Vaalealla julkisivulla sijainneiden valkoisten kirjainten valaiseminen oli kyllin hyvä ratkaisu. Mutta mitä tehdä päivisin? Valkoiset kirjaimet häviäisivät näkyvistä vaaleaa julkisivua vasten.

Tässä vaiheessa mukaan tuli Green Bayssä Wisconsinissa sijaitseva Jones Sign Nationwide. Tämän yrityksen Borders palkkasi ratkaisemaan ongelman. Borders ja Jones kävivät ongelman kimppuun ensin King of Prussiassa Pennsylvaniassa. Myymälä sijaitsi jo olemassa olleessa rakennuksessa, jonka se jakoi Cheesecake Factory -ravintolan kanssa. Näiden kahden yrityksen käytössä oli myös kylteille tarkoitettu valkoinen pohja rakennuksen ulkopuolella.

Käyttämällä 3M™ Dual-Color-kalvosarjaa Jones loi korkealaatuiset kirjaimet, jotka valaistiin kirkkaan valkoisiksi öisin. Päivisin kirjaimet olivat täysin mustia, ja mikä tärkeintä, erittäin näkyviä. Upea ratkaisu mustavalkoiseen ongelmaan!

Takaisin ajankohtaista -sivulle: