Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Asiakasreferenssit

Rombouts rakentaa brändi-ilmettään Belgiassa – päivin öin!

12.11.2011

Mikään yritys ei voi selvitä ilman brändi-ilmettä, ei edes Rombouts. Vuonna 2005 yritys aloitti pyrkimyksensä luoda uusi ja nuorekkaampi yritysimago. Yritys halusi ihmisten huomaavan itsensä, yritys halusi tulla nähdyksi. Romboutsin strategiana oli "kasvattaa Romboutsin tunnettavuutta yhdistämällä Rombouts houkuttelevaan kahvikupilliseen."

Kaikki yrityksen pakettiautoissa käytettävät 3M kalvot ovat heijastavia, ja siksi pakettiautot voidaan nähdä päivin ja öin. Myös kuva kahvikupillisesta sekä suuri logo leikattiin heijastavasta kalvosta.

Kalvojen valinnassa oli otettava huomioon tiettyjä tekijöitä. Kalvojen oli kestettävä auton koko elinikä tai vähintään leasing-sopimuksen verran. Kalvojen oli myös kestettävä korkeapainepesureita ja autopesuloita. Viimeisenä muttei vähäisimpänä niiden oli myös oltava helposti irroitettavissa leasing-sopimuksen päättyessä. 3M kalvot täyttivät kaikki nämä vaatimukset.

Rombouts päätti käyttää pakettiautoissaan myös 3M™ Diamond Grade™ 983-ääreismerkintäteippiä. Pakettiautot voidaan nähdä vuorokauden jokaisena hetkenä ja lisäksi ne tarjoavat ylimääräistä turvaa kuljettajille. Onnettomuuksia sattuu harvemmin, minkä myötä säästyy myös paljon rahaa.

Takaisin ajankohtaista -sivulle: