Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Asiakasreferenssit

JD Customs luo huomiota herättävän auton uusilla 3M-yliteippauskalvoilla.

15.11.2011

Tänä vuonna BMW M5:stä tuli Benelux-maiden kaikkien aikojen ensimmäinen auto, joka yliteipattiin uudella mustalla hiilikuitukuvioidulla 3M™ Scotchprint® 1080-yliteippauskalvolla. Bergschenhoekissa Alankomaissa sijaitseva JD Customs esitteli lopputuloksen Supercardrive Boulevard Tour 2011 -tapahtumassa. Pääjohtaja Jordy Dostin mukaan auto oli suuri menestys: "Saimme paljon positiivista palautetta, ja auto lisäsi välittömästi ainutlaatuisen kalvon kysyntää.

Uudet 3M™ Scotchprint® 1080-sarjan yliteippauskalvot ovat kestäviä valukalvoja, jotka on suunniteltu erityisesti autojen personointia varten. 1080-sarjalla on samat ominaisuudet kuin Comply™ v3 -liimaa käyttävillä Controltac™-kalvoilla, eli kalvojen liima sallii liu'uttamisen ja uudelleenasemoinnin sekä minimoi ilmakuplat, mikä helpottaa asentamista. Kalvoa on saatavilla lukuisissa eri väreissä, kiiltävänä, mattapintaisena ja 3D-kuosein.

Ensimmäinen kerta Benelux-maissa

JD Customs käyttää ainoastaan 3M yliteippauskalvoja. Jordy Dost: "Olemme aiemmin käyttäneet myös muiden valmistajien kalvoja, mutta huomasimme, että markkinoilla on paljon kysyntää 3M tuotteille. Asensimme SP1080-hiilikuitukalvon ensin yhteen omista BMW M5 -näyttelyautoistamme."

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Jordy Dostin mukaan SP1080:n ainutlaatuiset ominaisuudet ovat sen menestyksen suurin syy. "Kalvossa on, toisin kuin muissa vastaavissa tuotteissa, todellinen 3D-rakenne, ja se kiiltää upeasti suorassa auringonvalossa. Meille on erittäin tärkeää, että kalvo on aivan yhtä helppo asentaa kaikille maalatuille pinnoille kuin 3M:n standardikalvotkin. Lisäksi SP1080-kalvo on mahdollista asentaa suoraan pakkauksesta. Tulostamiselle tai laminoimiselle ei ole tarvetta." 60 tuuman (152 cm) rullaleveyden vuoksi kalvo on mahdollista asentaa saumattomasti.

Takaisin ajankohtaista -sivulle: